Lincherie 3D spiegel

Het kopen van een mooi setje lingerie is gewoon een feestje. Je voelt je vrouwelijker dan ooit en dat gevoel blijft ook na je aankoop nog lang hangen. En daar helpt de 3D-Meet spiegel je bij. Lingerie kiezen, passen en kopen is nooit eerder zo leuk én makkelijk geweest. En dat door toevoeging van technologie, wie had dat ooit gedacht? Benieuwd? Lees er hier alles over.

Maar liefst 70% van de vrouwen draagt de verkeerde BH-maat. Niet als het van Lincherie Oosterwolde af hangt. In onze winkel biedt de ervaren Lingerie Styliste hulp met persoonlijk advies over de juiste maat, maar ook over wat past bij je levensstijl, en welke stijlen passen bij je garderobe. Dankzij de slimme 3D-meet spiegel kan dit nu nóg beter: geïntegreerde 3D-meettechnologie in de spiegel van de paskamer zorgt voor een innovatieve winkelbeleving.

Persoonlijke styling

Na de meting begint de styling: de getrainde Lingerie Stylistes werken aan je persoonlijke wensen, Welke stijlen en kleuren passen bij jou en wat zijn je wensen op gebied van ondersteuning en garderobe? Lingerie kiezen, passen en kopen is nooit eerder zo leuk én makkelijk geweest, En dat door toevoeging van technologie, wat had dat ooit gedacht?

Deze service zelf ontdekken?

Altijd welkom voor een volledig vrijblijvende Lingerie Styling met de Lincherie 3D-meet spiegel, ook mogelijk op afspraak. Je kiest zelf of je een maatcheck of complete stylingsessie wenst. Alles kan, niets moet.