Beoordeel Lincherie Oosterwolde en win!

Onze lingerie geeft je zelfvertrouwen een boost. Hier het bewijs!

PrimaDonna onthult de prachtige #WeArePrimaDonna-campagne, waarin voor één keer de vrouwen achter het merk voor de lens staan. Het resultaat? Een reeks pure en authentieke portretten, waarin echte vrouwen – van stikster tot CEO – vol trots stralen en tonen wat hún perfect zittende lingerie met je zelfvertrouwen doet.

Omdat PrimaDonna jou ook wilt laten genieten van het geweldige gevoel van perfect zittende lingerie, geven ze verschillende lingeriesetjes weg!. Neem deel aan de #WeArePrimaDonna-wedstrijd en waag je kans!

Wil je zelf ook stralen in een nieuw PrimaDonna-setje?

DOE MEE EN WIN!

Omdat we ook jou willen laten genieten van het geweldige gevoel van perfect zittende lingerie, geven we verschillende PrimaDonna-setjes weg! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is ons te laten weten welke lingeriewinkel jouw leven veranderde door je PrimaDonna te leren kennen en waarom hun service zo geweldig is.

Veel succes en wie weet straal jij binnenkort vol zelfvertrouwen in een prachtige nieuwe PrimaDonna-set!