Feiten en fabels over lingerie

Wat is waar en wat is niet waar?


Vrouwen met kleine borsten hoeven geen BH te dragen. En onder een witte broek draag je best een wit broekje. Of toch niet? Feiten en fabels over lingerie!

Vrouwen met kleine borsten hoeven geen BH te dragen = NIET WAAR.

Ook een kleinere boezem dient ondersteund te worden en heeft baat bij een goed zittende BH. Er zijn trouwens bepaalde types BH’s die extra flatterend zijn voor kleinere borsten: een voorgevormde mousse BH met hartvormig decolleté, een corsage of een push-up.

Telkens je nieuwe lingerie koopt, laat je best je maten nemen = WAAR.

Het lichaam van een vrouw ondergaat ontelbare veranderingen tijdens het leven. Denk maar aan puberteit, zwangerschap, menopauze, gewichtsverlies of –toename. Logisch dus dat je setje niet meer zo precies past als vijf jaar geleden. Laat je dus telkens opnieuw adviseren door onze lingerie stylistes.

Een te kleine BH zorgt voor een push-upeffect = NIET WAAR.

Een te kleine BH is niet alleen slecht voor het borstweefsel, het zit ook nog eens zeer oncomfortabel. Altijd de juiste BH-maat dragen is dus de boodschap. Kom eens langs bij onze stylistes voor advies en styling.

Met grote borsten kan je alleen degelijke BH’s dragen = NIET WAAR.

Het is niet omdat je buste omvangrijker is, dat je je moet beperken tot ouderwetse of functionele BH’s. Ook met een grotere cupmaat kan je bij Lincherie terecht voor verleidelijke lingerie. Bekijk de collectie van bijvoorbeeld PrimaDonna.