WIJ ZIJN SUPER TROTS!

Home » WIJ ZIJN SUPER TROTS! » Nieuws » WIJ ZIJN SUPER TROTS!

Wij schitteren voor de lens van PrimaDonna!

Voor de nieuwe Internationale #weareprimadonna-campagne 2022 zijn de lingeriestylistes van Lincherie Oosterwolde, door u gekozen als Winnaar van de #weareprimadonna, door PrimaDonna uitgenodigd voor een fotoshoot in lingerie.

Wij die zelf elke dag andere vrouwen adviseren over de juiste beha-maat en dagelijks andere vrouwen doen stralen in de paskamer en daarbuiten. Doet PrimaDonna de lingeriestylistes van Lincherie Oosterwolde stralen van zelfvertrouwen in de nieuwe lente-zomercollectie van PrimaDonna.

Kijk de prachtige filmopname en voor de prachtige foto’s op onderstaande link: https://www.primadonna.com/…/een-team-lingeriestylistes…

Je bent van harte welkom bij je lingerie & badmode boetiek Lincherie Oosterwolde.