Cyell

Cyell – PUUR, EIGENZINNIG & AMBITIEUS

Cyell onderscheidt zich door haar unieke en eigenzinnige handschrift, een scherp oog voor detail, continue kwaliteit en een perfecte pasvorm.

Cyell badmode 2020 – Nieuwe collectie
De Cyell badmode collectie van 2020 is geïnspireerd door grafische en opvallende exotische prints, zachte aardse tonen en aquarel prints. De collectie geeft het ultieme zomergevoel terwijl je je op je gemak voelt in vernieuwende designs en perfecte pasvormen tot en met cupmaat F.

Dwaal af naar tropische bestemmingen in de kleurrijke papegaaienverenprint stijlen van het Macaw thema. Of duik in een aquarel wonderland met de schilderachtige Secret Garden en Shadows prints. Of ga je misschien voor een oriëntaalse print geïnspireerd op Marrokaanse tegeltjes? Liever een unikleur? De vuurrode bikini’s en badpakken van het Fire Essentials Red thema steken prachtig af bij de goudgele kleur van zonnige stranden. En de kleuren van de stof en schitterende decoraties van de stijlen uit het Platinum Essentials Navy thema doen denken aan de zee en haar wondere inwoners.

Deel deze collectie

Enthousiast geworden over deze collectie, laat het je familie, vrienden en kennissen weten via social media.

Cyell Badmode 2020 – Cyell Collectie 2020