Cyell

Cyell – PUUR, EIGENZINNIG & AMBITIEUS

Cyell onderscheidt zich door haar unieke en eigenzinnige handschrift, een scherp oog voor detail, continue kwaliteit en een perfecte pasvorm.

Cyell Nachtmode 2020 – Nieuwe collectie
Kruip weg in de verrassend zachte pyjama’s en heerlijke huispakken uit de CYELL Sleepwear & Homewear collectie. Met de combinatie van zowel zachte levendige als donkere warme kleuren, houdt deze collectie duidelijk rekening met de overgang van seizoenen. Met de verandering van de seizoenen in gedachten, bevat CYELLs Sleep & Homewear zowel broeken als shorts en tops met zowel korte als lange mouwen.

De nieuwe collectie Cyell nachtmode is onmiskenbaar beïnvloed door de natuur wat heeft geresulteerd in prints van vogels, twijgjes en diverse bloemsoorten. Zoals altijd heeft CYELL weer veel aandacht besteed aan details zoals het gebruik van elegante kanten randjes, romantische knoopjes en luxueuze fluwelen accenten. Het merendeel van de collectie is gemaakt van CYELL haar befaamde katoen/modal stof, veelgeprezen voor de zachtheid en kwaliteit. Nieuw dit seizoen is de Luxury Essentials collectie: Must-haves gemaakt van een nóg zachtere stof.

Deel deze collectie

Enthousiast geworden over deze collectie, laat het je familie, vrienden en kennissen weten via social media.

Cyell Nachtmode 2020 – Cyell Collectie 2020