Week van de lingerie (19 t/m 28 oktober)

Van donderdag 19 oktober t/m zaterdag 28 oktober 2017 organiseert Lincherie Oosterwolde de week van de Lingerie met zeer aantrekkelijke aanbiedingen en dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

  • Donderdag 19 oktober: 10% korting op SPORT BH collectie van Prima Donna en Anita
  • Vrijdag 20 oktober: 10% korting op collectie van Mey en Calvin Klein
  • Zaterdag 21 oktober: 10% korting op de Prima Donna en Marie Jo collectie
  • Maandag 23 oktober: 10% korting op de nachtmode collectie Cyell, Ringella, Nanso, Mey en Schiesser
  • Dinsdag 24 oktober: 10% korting op de heren ondermode: Bjorg Borg, Hom en Schiesser
  • Woensdag 25 oktober: 10% korting op de Aubade en Andres Sarda collectie
  • Donderdag 26 oktober: 10% korting op de Marie Jo en Marie Jo L’ Aventure collectie
  • Vrijdag 27 oktober: 10% korting op PrimaDonna en Prima Donna Twist collectie
  • Zaterdag 28 oktober: Bij aankoop van een lingeriesetje de slip voor de 1/2/ prijs!

 

Hoe stel je de perfecte lingerielade samen?

Je lingerielade smeekt om aangevuld te worden maar je vindt het lastig om de juiste keuzes te maken? Tjekina Hof-Brandsma Lingerie Styliste en eigenaresse van Lincherie Oosterwolde geeft je enkele tips om dé perfecte lingerielade samen te stellen.

Tjekina: ‘De juiste lingerie hebben, is geen detail in je garderobe. Het is de basis van een goede outfit. Want wat je onderaan draagt, maakt of kraakt je bovenkleding. Het zorgt ervoor dat je er op je best uitziet én dat je je comfortabel voelt. En wie krijgt daar geen vertrouwende -boost van? Ik wil dat elke klant onze boetiek trots en vol zelfvertrouwen verlaat met het gevoel dat zij mooi is en het beste van zichzelf naar boven heeft gehaald.’

Je geheime wapen: shapewear

Strakkere taille, plattere buik, billen strak, mooie ronde billen: shapewear is je best bewaarde geheim voor een perfecte look! Het helpt je om je al je troeven in de kijker te zetten. Shapewear doet je
lichaam gestroomlijnder lijken en helpt ook de randjes van je lingerie weg te werken.

‘Amper 3% van de vrouwen in de wereld is tevreden met haar figuur. We hebben dus allemaal wel deugd van een geheimpje onder onze outfit dat onze sterke punten in de kijker zet en de dingen waar we minder tevreden over zijn verdoezelt. Maak van je lingerie dus het fundament van je garderobe. Een mooi setje voor een goed humeur en een glimlach op je gezicht, een geweldige pasvorm als boost voor je zelfvertrouwen.’

Tjekina: ‘Naast deze basistips voor het samenstellen van je lingerielade geven we ook deskundig advies op maat in onze boetiek in Oosterwolde. In onze ruime paskamers helpen we mee de perfecte lingerie te zoeken, op maat van elke vrouw, van A tot J-cup. Dat kan ook op afspraak, zodat we extra veel tijd voor jou hebben. En uiteraard maken we van elke Lingerie Styling een zalig verwenmoment. Lingerie shoppen is me-time!’

Plaats een reactie