Lingerie Styling Award 2017

Lincherie Oosterwolde ontvangt Lingerie Styling Award 2017

APETROTS TROTS ZIJN WIJ! Tjekina Hof heeft namens Lincherie Oosterwolde gisteravond in Amersfoort de Lingerie Styling Award 2017 mogen ontvangen van Erwin van Laethem (CEO Van de Velde) de producent van de TOP lingeriemerken PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda.

WAT IS LINGERIE STYLING

Voor veel vrouwen is lingerie shoppen frustrerend. Maar dat hoeft het echt niet te zijn. Het kan ook gewoon een zalig verwenmoment zijn. Met bovendien een geweldig effect. Een goed humeur, een goede outfit, een gezonde dosis zelfvertrouwen… Het begint allemaal bij lingerie die perfect zit en die je er op je mooist doen uitzien. En die lingerie is er voor elke vrouw, daar zijn we bij Lingerie Styling zeker van.

Lincherie Oosterwolde heeft het afgelopen jaar minimaal 6 keer per jaar een mystery shopper van een externe firma over de vloer gehad. Deze geheime shopper beoordeelt de service in de winkel. Iedere lingeriespeciaalzaak moet daarbij een hoge score halen. Zo kunnen we garanderen dat elke klant ook de beloofde service krijgt.

Daarnaast beoordelen ze of je professioneel maat- en stylingadvies krijgt. Een Lingerie Styling specialiste bepaalt je maat op de juiste manier, zoekt een snit uit die je nog mooier maakt en gaat voor de perfecte match met je outfit.

Heeft de lingeriewinkel extra veel keuze aan stijlen en modellen. Enkel de winkels die een voldoende groot aanbod in de rekken hebben komen in aanmerking.

Zijn de kwaliteitsmerken Marie Jo, PrimaDonna, Andres Sarda, Aubade, Marlies Dekkers etc. voldoende vertegenwoordigd

Zijn de paskamers comfortabel en is de service discreet.

EĆ©n reactie
  1. Loeska van Remudt Corel . 11 maart 2017 at 11:06

    Nou geweldig , en Gefeliciteerd , en geniet er van , jullie allemaal . Groetjes . Loeska . šŸŒ·šŸŒ·šŸŒ·šŸŒ· šŸ‘šŸ»

Plaats een reactie