Lincherie vernieuwt winkel in Oosterwolde

Luxe interieur, persoonlijk advies en ruime paskamers
zorgen voor unieke beleving

lincherie-vernieuwde-winkel

Lingeriespeciaalzaak Lincherie opent vandaag de deuren van haar compleet vernieuwde winkel in Oosterwolde. Het luxe interieur, de ruime paskamers en persoonlijk advies zorgen samen voor een verrassende shopping experience. De collectie van onder meer de premium merken Marie Jo,  PrimaDonna, Aubade, Andres Sarda, Seafolly, Maryan Mehlhorn, Cyell en Calvin Klein is veelzijdig, gevarieerd en heeft een maatbereik van A tot J-cup. Op deze manier biedt Lincherie voor iedere smaak, figuur en gelegenheid een passende oplossing.

Perfect fit
Lincherie is er voor elke vrouw, voor alle leeftijden, stijlen en maten. Met oog voor detail belooft Lincherie voor elke vrouw een ‘perfect fit’ te vinden. Het unieke en prijswinnende winkelconcept is ontstaan uit de liefde voor lingerie en badmode en de wens om haar klanten een exclusieve service, een perfecte pasvorm en een uitstekende kwaliteit te bieden. En dat allemaal in een moderne en mooie setting. Het is dan ook niet voor niets dat GfK de luxe lingerieketen meerdere malen heeft verkozen tot beste lingeriezaak van Nederland.

“Er zijn nog steeds vrouwen die het kopen van lingerie niet prettig vinden. Daar wilden wij graag iets aan doen. We hebben bij de verbouwing dan ook extra veel aandacht besteed aan onze paskamers: ze zijn speciaal ontworpen om het vrouwen zo aangenaam mogelijk te maken. Ze zijn heel erg ruim met gezellig hoogpolig tapijt. Ze zijn niet alleen comfortabel maar ook praktisch – onze klanten kunnen zichzelf bekijken vanuit alle hoeken en ze kunnen zelf de sterkte van het licht instellen. Met deze unieke paskamer-ervaring, het persoonlijk advies, gecombineerd met mooie en leuke collecties zorgen we voor een waar verwen-momentje voor onze klanten”, aldus Tjekina Hof, eigenaresse van Lincherie Oosterwolde.

Advies op maat
De ervaren Lincherie Lingerie Styliste biedt hulp met vakkundig advies over de juiste maat, maar ook over welke support past bij de levensstijl van de klant, en welke stijlen passen bij haar garderobe en haar persoonlijkheid, want elke vrouw is uniek. Maar liefst 70% van de Nederlandse vrouwen draagt zonder het te weten de verkeerde BH-maat. Wat is het geheim van de perfecte pasvorm? Advies van de Lingerie Styliste biedt uitkomst.

Feestelijke openingsdagen
Op donderdag 15 september 2016, vrijdag 16 september en zaterdag 17 september 2016 kunt u de vernieuwde Lincherie winkel, de nieuwe collecties bekijken, er zijn talrijke traktaties en iedere klant ontvangt bij aankoop van een bedrag van 25 euro een GRATIS Goodie Bag*

* Zolang de voorraad strekt

Plaats een reactie