Lincherie Fashion Days bij Lincherie Oosterwolde op vrijdag 1 en zaterdag 2 april

Lincherie Oosterwolde heeft op 1 en 2 april Lincherie Fashion Days. 70% van de vrouwen draagt zonder het te beseffen de verkeerde BH-maat. Wat is het geheim van de perfecte pasvorm? Tijd voor een bezoekje aan een echte “lingerie expert” want enkele centimeters kunnen een wereld van verschil maken. Ontdek op vrijdag 1 april en zaterdag 2 april onze nieuwe collectie lingerie en badmode onder het genot van een hapje of drankje.

Op zaterdag 2 april tussen 11.00 uur en 12.30 is Gezondheidspraktijk Elro aanwezig bij Lincherie Oosterwolde. U kunt dan:

  • Gratis uw vetpercentage laten meten
  • Meedoen aan een raadspel zodat u kans maakt op een gratis online voedingsadvies
  • Profiteren van de dagaanbieding van 20% als u direct een afspraak maakt
  • Ook kunt u vragen stellen over de nieuwe schijf van 5


fashion-days-2016

Een bijzondere lingerie ervaring

Er zijn zo van die dagen, momenten, situaties die je leven kunnen veranderen. Op zijn minst toch een beetje, op persoonlijk vlak. En dit is echt niet overdreven bedoeld. Toen mijn vriendin me voor de eerste keer vertelde over Lincherie Oosterwolde, van de lingerieketen die bekend staat om haar paskamerservice en gepersonaliseerd advies, zei de naam me helemaal niets. Maar toen ze me vroeg of ik wel wist dat er 70% kans was dat ik de verkeerde BH-maat droeg ging ik toch even nadenken. Want, nee dat wist ik niet. En ja, het maakte me wel nieuwsgierig. Toch even laten checken. En zo ging ik voor het eerst écht advies vragen, of voor een ‘Lingerie Styling’ zoals dat in de vaktaal genoemd wordt. In de Lincherie winkel in Oosterwolde waren er enkel vrouwelijke klanten aanwezig, een eerste geruststelling voor mij.

Het juiste model, in jouw stijl, in de kleur die jou staat. Dat is Lingerie styling!
Lincherie

Een uitgebreid assortiment aan merken

Een warm welkom, een mooie en gezellige winkel, veel BH’s te zien (wel duizend stuks tot en met J-cup!) ook heel wat badmode. Andres Sarda, Aubade, Cyell, Calvin Klein, Marie Jo, Marlies Dekkers, Maryan Mehlhorn, Prima Donna, Prima Donna Swim, Seafolly, Sunflair etc. Kortom een groot aanbod en een gezellige en ontspannen sfeer. Dat begint al goed.

Na een korte uitleg waarin ik leer dat Lincherie meer dan 35 winkels heeft en recent opnieuw werd verkozen tot beste lingeriezaak van Nederland komt de eigenaresse van Lincherie Oosterwolde lachend op me af en zegt: “Ik ben Tjekina Hof. We gaan samen voor jou de perfecte BH uitzoeken.

Producten, maten en merken genoeg, maar genoeg over ons, nu draait het allemaal om jou. Of op zijn minst over een deel van mij, over wat ik graag zie. Wat mijn dagelijkse bezigheden zijn en waar ik me als vrouw het beste in voel. Als ik mijn BH maat vertel, schudt Tjekina zoals ik haar mag noemen want als het over zoiets intiem gaat vindt ze het maar normaal dat ik haar bij haar voornaam aanspreek, haar hoofd. Ze neemt m’n maten op en ja, ik was één van die 70% die het al jaren stelt met de verkeerde BH-maat. Ze verdwijnt en komt terug met drie BH’s, één in blauw en een felgekleurde. “Mag ik?” vraagt ze. De allereerste BH past al perfect. We doen een speciale schud-oefening en dan zit de BH helemaal zoals hij moet zitten: nog beter dan perfect. Tussen de BH-maat die ik dacht te hebben en mijn échte BH-maat zitten maar een paar centimeter verschil. Een paar centimeter voor sommigen, maar voor dagelijks gebruik een wereld van verschil. Wanneer ik haar dat zeg, knikt ze blij. “Het is net zoals bij de perfecte jeans of de juiste schoenen” zegt ze. “Veel vrouwen nemen hun BH, het kledingstuk dat ze dagelijks en rechtstreeks op hun lichaam dragen niet serieus omdat het voor de buitenwereld niet zichtbaar is.” Inderdaad een beetje gek als je er even over nadenkt.

Vrijblijvend en persoonlijk advies

Tjekina legt me uit dat het geheim van de perfecte BH niet alleen een kwestie van BH-maat is, maar dat ook de snit en de kleur een belangrijke rol spelen. Voor ik het goed en wel besef krijg ik er nog een dosis kleuradvies bij. Ik blijk een “koud” wintertype te zijn. “Geen paniek”, lacht ze “dit zegt niets over uw persoonlijkheid”. Als een echte personal shopper helpt ze me ook bij het kiezen van de perfecte slip bij mijn nieuwe BH.

Terwijl ik me terug aankleed en m’n koffie leegdrink pakt Tjekina m’n nieuwe setje mooi in, het lijkt wel op een cadeautje voor mezelf. Ze legt me nog uit dat ik de volgende keer ook gerust een afspraak kan maken als ik dat zou willen. “Helemaal vrijblijvend en gegarandeerd een styliste die helemaal voor jou ter beschikking staat,” zegt ze. Hmm, klink aanlokkelijk. Binnen 2 weken, zelfde plaats, zelfde tijd want die nieuwe collectie badmode ziet er wel heel aantrekkelijk uit. Ik beloof haar plechtig dat ik nooit meer het belang van een BH zal onderschatten. Met een hernieuwde portie zelfvertrouwen verlaat ik de winkel. Nooit gedacht dat lingerie-shoppen zo leuk kon zijn. Pure Me-time.

Plaats een reactie