Lincherie Fashion Days | 25 & 26 september

Luxe lingerie keten Lincherie staat bekend om haar uitzonderlijke klantenservice, persoonlijk advies en modieuze collecties. Ook bij Lincherie Oosterwolde helpen ze dagelijks vrouwen aan hun ‘perfect fit’.

Lincherie Fashion Days 09-2015

Meet the stylist

We ontmoeten Tjekina Hof, Lingerie Styliste en eigenaresse van Lincherie Oosterwolde en gaan op zoek naar het verhaal achter dit merk.

Bij Lincherie noemen we onze service Lingerie Styling, en niet Fitting. En daar is een eenvoudige reden voor want een Lingerie Styliste doet veel meer dan enkel opmeten. Alles begint natuurlijk met de juiste maat. Wist je trouwens dat 70% van de vrouwen de verkeerde BH-maat draagt?

Maar het is niet alleen de maat die telt. Een BH kan passen op je lichaam maar past daarom nog niet met je persoonlijkheid, lifestyle en kleurtype. Training is hier heel belangrijk – en er is veel te leren, geloof me. Ik vind het heel fascinerend om te doen, maar de echte beloning is voor mij het gevoel dat ik krijg wanneer ik een klant de winkel zie verlaten als een nieuwe vrouw. Het is fantastisch om het ‘wow’-moment te zien wanneer een vrouw een BH draagt die perfect bij haar past, die subtiele verandering in haar houding waardoor je ziet dat ze zich beter in haar vel voelt. Een boost voor het zelfvertrouwen, of ze nu jong is, ouder, slank of molliger. Fantastisch, het maakt me elke keer weer trots.

Het is geweldig om klanten te verrassen, hen iets te brengen dat ze niet verwachten en hen dan dolenthousiast te zien om nieuwe dingen te proberen.

Aanbevolen worden door onze klanten, dat geeft voldoening!
Tjekina Hof

Onze paskamers zijn speciaal ontworpen om het vrouwen zo aangenaam mogelijk te maken. Ze zijn niet alleen comfortabel maar ook praktisch. We moedigen onze klanten ook aan om hun kleren even over hun nieuwe lingerie aan te trekken, alsook om een beetje te bewegen en te zien hoe dat voelt. Als een klant voor een specifieke gebeurtenis langskomt, dan raden we aan om de lingerie te kiezen als onderdeel van de outfit – net zoals je je tas of schoenen zou uitkiezen – om je kledij de best mogelijke look te geven, want het dragen van de juiste lingerie maakt of kraakt je outfit.

Om dit waar te maken werkt Lincherie Oosterwolde werkt alleen met kwaliteitsmerken zoals Andres Sarda, Aubade, Bjorn Borg, Calvin Klein, Cyell, Hom, Marie Jo, Marie Jo L’Aventure, Mey, PrimaDonna, PrimaDonna Twist etc, één voor één merken die hun verdiensten hebben bewezen qua pasvorm, service en kwaliteit van de stoffen.

Lincherie Fashion Days

Op vrijdag 25 september en zaterdag 26 september 2015 nodigen wij u graag uit op onze Fashion Days.

  • De rode loper ligt voor u uit !
  • Laatste Trends & nieuwe herfst- en winter collectie 2015
  • Maak kans om een gratis lingeriesetje die gewonnen kan worden bij aankoop van een lingeriesetje.
  • En dat allemaal onder het genot van luxe hapjes en drankjes in samenwerking met Trambaan 8 te Oosterwolde.
  • U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan uw lingerie-badmode speciaalzaak Lincherie Oosterwolde op vrijdag 25 en zaterdag 26 september 2015.

Plaats een reactie